Ce este, mai exact, o femeie puternica? Eforturile pe care le face, sacrificiile si altruismul. O femeie puternica a indurat suferinte, a trecut prin experiente ce i-au frant inima, dar care a invatat sa ierte.

O femeie puternica s-a luptat cu ape adanci si periculoase, dar si-a tinut respiratia cat a putut de mult. Acest tip de femeie este independenta, autonoma, iubitoare si nu ii este frica sa isi arate vulnerabilitatea. Stie ca uneori poti fi invatatorul iar alte ori poti fi studentul. Asa ca, cum stie o astfel de femeie sa pastreze un barbat?

Iata 10 motive pentru care majoritatea barbatilor nu pot face fata unei femei puternice:

1. O femeie puternica nu are nevoie de un barbat sa ii castige luptele

Barbatii au nevoie sa se simta utili si doriti. Ei trebuie sa stie ca se lupta pentru iubirea eterna si admiratia femeii lui. O femeie puternica va arata ca isi iubeste partenerul, dar este independenta si isi poate rezolva singura problemele.

Ea va lupta pentru ambii, dar nu are nevoie de un barbat sa ii castige bataliile. Daca are o problema, se va ocupa de ea. Astfel de femei nu stau si asteapta, precum niste victime, ca barbatul sa gaseasca o solutie.

Unii barbati nu pot face fata unei astfel de puteri. Daca alegeti sa fiti alaturi unei astfel de femei, fiti pregatiti sa mergeti in tandem cu ea, nu in fata ei, punand-o unde credeti ca ar trebui sa stea.

2. O femeie puternica stie ce vrea

Femeile puternice stiu ce vor, felul in care vor obtine acel lucru si isi amintesc tot ce au trebuit sa indure pentru a ajunge in locul in care se afla. O femeie ca aceasta stie foarte bine ce isi doreste.

Daca ii place un barbat, il va obtine. Nu il va astepta pana acesta se hotaraste sa faca vreo miscare. Femeile puternice sunt personalitati tenace si pot fi extrem de intimidante pentru unii barbati. Nu sunt docile.

Iubesc din toata inima si pot continua sa exploreze lumea, fie cu un barbat sau de unele singure. Este nevoie de un mascul cu o mare incredere in abilitatile sale pentru a permite unei astfel de personalitati sa preia puterea.

3. O femeie puternica are nevoie de onestitate si vulnerabilitate

Barbatilor le este greu sa fie deschisi atunci cand sunt pusi in fata unor decizii dificile. Femeile puternice infrunta chiar si durerea, traumele si experientele ce le pot schimba viata.

Au nevoie de un barbat corect si vulnerabil pentru ca au indurat atat de multe in viata. Trebuie sa stie ca partenerul lor este capabil sa navigheze prin marea de incertitudine si sa nu ancoreze in situatii disperate.

Femeilor puternice nu le este frica de trecut. Ele sapa si cauta dupa acele lucruri care ne fac pe toti oameni. O astfel de femeie va gasi mereu un barbat puternic pentru a-i fi alaturi in fata schimbarilor.

Barbatii au tendinta sa evite vulnerabilitatea pentru ca ii face sa se simta slabi.

4. O femeie puternica nu se intimideaza in cadrul intim

O femeie puternica va provoca barbatul in cele mai intime feluri. Are nevoie de toate formele de intimitate, de la conversatii pana la relatii intime. Nu se va abtine de la nimic.

Deoarece o femeie puternica este confortabila cu propria feminitate, se va astepta ca barbatul ei sa disponibil pentru toate formele de intimitate. Are nevoie de pasiune, de dorinta si sa se simta ca ea este aleasa lui.

5. O femeie puternica stie imediat cand este mintita

Femeile puternice sunt sincere si se asteapta ca relatiile lor sa se bazeze pe incredere. Pot simti minciunile intr-o secunda, asa ca nu incercati sa va scapati cu o minciunica. Nu le oferiti explicatii aberante.

Au abilitatea de a fi un detector uman de minciuni. A fi intr-o relatie cu o astfel de persoana inseamna ca nimeni nu se va abtine de la a spune adevarul.

Citeste continuarea articolului aici: 10 motive pentru care majoritatea barbatilor nu pot face fata femeilor puternice