Daca ai urmarit acest site pentru mai multe saptamani, probabil ca ai realizat deja cat de minunat este otetul de mere. Confera atat de multe beneficii uimitoare, incat chiar si celor mai dedicati fani ai sanatatii le-ar fi greu sa tina pasul cu toate.

Astazi ne vom baza pe o singura parte a corpului – fata – si vom analiza efectele otetul de mere in acest caz. Pentru inceput, vreau sa adresez un subiect la care stiu ca multi dintre voi va ganditi.

„Deja am o linie de produse cosmetice preferata. De ce mai am nevoie si de otet de mere?”

Ca sa fiu sincera, daca acea linie de cosmetice este produsa de o companie mare si vanduta la scara larga in magazine, este foarte probabil sa contina mai multe chimicale toxice. Mai exista si costul la care trebuie sa te gandesti; in timp ce multe produse cosmetice din comert sunt create cu un anumit scop, o singura sticla de otet de mere va realiza mai multe lucruri – inclusiv pe urmatoarele patru.

1. Eliminarea petelor de batranete
Timpul este neiertator, nu? Pe langa ca te face sa simti ca imbatranesti – iti aplica si cateva pete pentru a-ti reaminti! Elimina imediat acele pete maronii si arata-le cine este seful cu ajutorul otetului de mere.

Alfa hidroxi acizii din otetul de mere distrug pielea imbatranita, moarta, care se formeaza cu timpul. Pune cateva picaturi de otet de mere pe o bucata de vata si aplica direct pe pete. Lasa otetul sa actioneze pentru aproximativ 30 de minute, spala zona si usuca-te. Repeta acest proces de doua ori pe zi. Ar trebui sa observi o schimbare semnificativa in cateva saptamani.

2. Tratament impotriva acneei

Citeste continuarea articolului aici: 4 motive pentru a incepe sa te speli pe fata cu otet de mere