Trebuie sa constientizam faptul ca nu poate exista o relatie fara un angajament, unde nu exista loialitate, dragoste, rabdare si perseverenta. – Cornel West, Breaking Bread: Insurgent Black Intellectual Life

Majoritatea dintre noi care au fost intr-o relatie intima au discutat anumite detalii despre aceasta si in cercul social. Unele dialoguri sunt distractive si nevinovate, insa exista anumite parti ale unei relatii care nu ar trebui discutate cu nimeni in afara de partener.

In primul rand, anumite subiecte legate de o relatie nu sunt potrivite pentru a fi discutate in public, chiar si cu cel mai bun prieten, sau o a treia persoana, indiferent cat de incredere este aceasta. In al doilea rand, vestile au o modalitate anume de a se raspandi rapid, iar cu utilizarea prolifica a retelelor sociale, discutiile tale private pot deveni foarte repede publice.

De asemenea, incearca sa iei in considerare cum te-ai simti tu daca partenerul tau ar discuta aceste elemente private si intime cu altcineva. Relatiile intime sunt speciale exact prin prisma intimitatii – o conexiune fizica cat si emotionala impartita de doua persoane. Nu trei, nu patru. Doua.

Aici sunt prezentate cinci lucruri pe care trebuie sa le mentii mereu private intr-o relatie.

1. Orice legat de viata sexuala

Sa vorbesti despre activitatile tale sexuale ar trebuie sa reprezinte un mare NU. Exemple de astfel de subiecte sunt: cat de des intretineti (sau nu) relatii sexuale, fantezii sexuale, probleme ce pot aparea in dormitor, s.a.m.d.

Inceperea unei discutii cu altcineva despre viata voastra sexuala, priveaza relatia de intimitate. Indiferent cat de mic, sau cat de mare este un detaliu, facandu-l cunoscut unei alte persoane in afara de partenerul tau reprezinta un act de tradare.

In eventualitatea in care problemele sexuale provoaca distanta, sau alte frictiuni in relatie, exista persoane pregatite care pot ajuta la rezolvarea acestor probleme. In plus, experti precum terapeutii specializati pe acest subiect sunt obligati prin natura confidentialitatii muncii lor sa mentina aceste elemente private.

2. Orice defect observat

Citeste continuarea articolului aici: 5 lucruri pe care sa le tii mereu secret cand vine vorba de relatia ta