Au fost necesari 8 ani de activitate sexuala pentru a gasi barbatul care detinea cunostintele sacre despre unicitatea fiecarei femei si sa ma trateze astfel. Pana in acest punct, am avut parte de experiente sexuale multumitoare, dar, cu toate ca eram satisfacuta de sex, nu era minunat.

Totodata, nu puteam sa scap de senzatia ca pentru fiecare barbat puteam fi mai mult. Si nu vorbesc despre aspectele emotionale ale unei relatii. Vorbesc despre mecanismele fizice ale sexului.

Deci, de multe ori parea ca sunt doar una dintre multitudinea de fete incluse intr-o rutina de miscari sexuale ce trebuiau efectuate inca o data si inca o data, scopul principal fiind de a-l satisface pe barbat. Nu vreau sa insinuez ca acei barbati erau egoisti, de fapt, majoritatea depuneau efort in timpul actelor sexuale pe care ei credeau ca le prefer.

Insa, nu le-a trecut prin cap faptul ca s-ar putea sa nu ma distrez la fel de mult ca ei sau macar sa intrebe ce preferinte am, iar eu n-am avut niciodata taria de a le spune adevarul.

Apoi, a aparut acest barbat care, pentru prima oara, m-a facut sa ma simt centrul universului, iar satisfactia mea a fost cel mai important lucru. Acum, in circumstante ideale, ambele persoane sunt satisfacute, dar parea ca acest barbat era interesat cu adevarat de ce se intampla cu corpul meu. Acest interes m-a incurajat sa imi exprim si sa imi experimentez sexualitatea intr-un mod in care n-am mai facut-o niciodata.

Daca esti si tu ca mine, o tanara care si-a petrecut ani din viata cautand experiente sexuale cu adevarat satisfacatoare, iti recomand sa iti petreci timpul cu un astfel de barbat.

Mai jos am listat calitatile pe care el ar trebui sa le aiba:

1. Sa fie mai in varsta
A trait pe planeta asta cu 10 ani mai multi decat tine, daca nu mai multi. Cu varsta vine experienta si vrei ca barbatul acesta sa stie mai multe.

2. Sa fie un calator

Citeste continuarea articolului aici: 6 metode prin care stii ca in sfarsit te culci cu barbatul potrivit