„Nu va ganditi la introversiune precum la o boala ce trebuie vindecata…bucurati-va de libertate asa cum va place, nu cum se presupune ca ar trebui sa o faceti,” scria Susan Cain, experta in introversiune. „Iubirea este esentiala,” explica ea, „abilitatea de socializare este optionala.”

De multe ori, in societatea noastra zgomotoasa si rapida, valorile unui introvertit pot fi omise.

Ei merita timpul si eforturile depuse pentru a-i descoperi. Introvertitii, ca grup, au tendinta de a fi oameni ganditori, fascinanti si profunzi ca stil de gandire. Nu va vor plictisi niciodata.

Din prisma multor motive, introvertitii vor fi parteneri exceptionali.

Iata 8 motive pentru care v-ati putea indragosti de ei:

1. Inteleg puterea iubirii de sine
Deoarece introvertitii se bucura de timpul pe care il petrec de unii singuri, ajung sa se cunoasca pe ei insisi foarte bine. Acest lucru le ofera sansa de a se iubi, ceea ce le va permite sa ii iubeasca pe cei din jur mult mai profund. Va vor incuraja si pe voi sa faceti la fel.

2. Sunt persoane creative
Deoarece introvertitii isi petrec atat de mult timp doar cu propriile ganduri, sunt capabili sa dezvolte o perspectiva unica asupra lumii. Au capacitatea de a-si exprima aceasta perspectiva prin arta, muzica sau literatura.

Pentru introvertiti, astfel de exprimari creative devin naturale si le vor prefera in detrimentul conversatiilor. Pregatiti-va sa ramaneti uimiti de creativitatea partenerilor vostri.

3. Sunt independenti
Un introvertit nu are nevoie de un partener. Astfel de persoane sunt cu voi doar pentru ca vor asta. Daca aveti nevoie de cateva zile sa fiti de unii singuri, nu se vor plange. Nu va vor acuza ca sunteti reci sau egoisti. Va vor aprecia independenta si va vor iubi si mai mult pentru asta.

Citeste continuarea articolului aici: 8 motive pentru a va indragosti de introvertiti