Daca iti place parfumul uleiului esential de menta piperata si apreciezi multiplele beneficii pe care acest ulei le poate avea asupra sanatatii, cu siguranta vei adora uleiul esential de menta salbatica.

In primul rand, are un continut mai ridicat de mentol decat cel produs din menta piperata. Deci, uleiul esential de menta salbatica va actiona in acelasi mod precum uleiul esential de menta piperata, poate chiar mai eficient.

Vrei sa inveti mai multe despre uleiul esential de menta salbatica? Citeste in continuare. Dupa, imparte articolul prin diferite retele de socializare si ajuta-ti prietenii sau familia sa afle mai multe despre acest ulei.

Uleiul esential de menta salbatica este obtinut prin distilarea la aburi din frunzele unei plante cu acelasi nume. Nativa statului Japonia, planta respectiva se aseamana cu menta piperata. Insa, uleiul esential de menta salbatica va contine de 1.5 ori mai mult mentol decat menta piperata si, de aceea, ai putea privi acest tip de ulei precum o versiune mai potenta a uleiului esential de menta piperata.

Precum era de asteptat, uleiul esential de menta salbatica are caracteristici, parfum si gust, foarte mentolate. De aceea, precum uleiul esential de menta piperata, va fi adesea folosit precum un agent de parfumare sau aromatizare.

Din moment ce mirosul uleiului esential de menta salbatica poate fi prea puternic pentru unele persoane, se poate combina cu mai multe uleiuri esentiale compatibile. Cateva astfel de exemple sunt uleiurile esentiale de portocala, de mandarina, de lime, lamaie, bergamot, maghiran, busuioc, cimbru, de cedru sau de pin. Se va potrivi foarte bine si cu alte uleiuri mentolate.

Citeste continuarea articolului aici: Cateva motive pentru a cumpara ulei esential de menta salbatica