Pe masura ce inaintam in varsta productia de colagen si elastina scade ceea ce face ca pielea sa-si piarda stralucirea, elasticitatea, fermitatea si sa apara ridurile si petele.

Cosmeticele din gama Loom Bioearth contin secretie de melc (peste 78%), acid hialuronic, ceara de albine, vitamina E si numeroase ingrediente vegetale bio, precum extract de aloe vera, ginseng, galbenele si ovaz.

Secretia de melc utilizata in produsele Loom Bioearth este de origine italiana, 100% pura si fara parabeni! Obtinerea ei se face in mod natural, fara ca melcii (Helix Aspersa) sa sufere.

Proprietati cosmetice bio cu secretie de melc

Crema hidratanta cu melc si acid hialuronic Bioearth este ideala pentru repararea si regenerarea intensa a tesuturilor si pentru a reda pielii tonus, elasticitate si vitalitate.

Este eficienta atat in cazul tenului imbatranit din cauza factorilor incontrolabili (trecerea timpului, mostenirea genetica), cat si pentru pielea imbatranita prematur din cauza factorilor controlabili (radiatiile UVA si UVB, expunere prelungita la soare, frig, vant, produse de machiaj, oscilatii in greutate, lipsa somnului).

Crema cu secretie de melc Bioearth reduce ridurile de expresie, ridurile din jurul ochilor si buzelor. Este certificata bio de ICEA si nu contine parafina, siliconi, coloranti, sulfati, parfum.

Citeste continuarea articolului aici: Cremele hidratante cu secretie de melc Loom Bioearth