O bucatarie in cadrul biroului face o distinctie clara intre spatiile dedicate concentrarii si muncii si spatiile de odihna si deconectare.

Daca angajatii au la dispozitie un anumit timp si un anumit spatiu rezervat pentru a manca, ei vor putea sa se deconecteze de la munca si sa se odihneasca suficient pentru a se intoarce la serviciu cu energia necesara, ceea ce va avea un impact direct asupra productivitatii.

Angajatii se bucura de o atmosfera mai relaxata, iar acest lucru incurajeaza increderea intre ei, precum si dialogul si conversatia.

Acest schimb de idei poate duce la noi propuneri sau abordari inovatoare care vor aduce beneficii companiei.

Pentru a amenaja o bucatarie care sa reflecte nevoile angajatilor, in continuarea acestui articol, ti-am pregatit o serie de sfaturi din care sa te inspiri.

Prosoape si organizatoare de bucatarie

Bucataria este un spatiu de servire a mesei, iar dincolo de socializare ea trebuie sa raspunda mai intai cerintelor de igiena.

Pentru a te asigura ca oferi colegilor tot ceea ce este necesar, dar si ordine perfecta in bucatarie, poti dota spatiul cu servetele si prosoape.

Daca vrei sa amenajezi cu bun gust, intr-un mod amuzant, tematic sau daca pur si simplu vrei sa alegi modele diferite de prosoape atunci ar trebui sa cauti care sunt modelele care iti pot scoate bucataria de birou din anonimat.

Nu uita, la nivel de igiena, de prosoape de unica folosinta si solutii de dezinfectare si de asigurarea alimentarii cu apa, care trebuie sa functioneze ireprosabil.

Frigiderul cu organizatoarele sale

La birou vei vedea ca foarte multi colegi aleg sa manance pachetul pregatit de acasa si mai putin sa comande mancare.

Din rationamente de costuri sau de gust, nici nu conteaza ce sta la baza alegerii. Ce conteaza insa este ca va fi nevoie sa asiguri un frigider in care fiecare caserola sa isi gaseasca locul astfel incat sa le ofere colegilor confortul dorit.

Frigiderul este indispensabil si din bucatariile individuale, insa la birou el devine cu atat mai important cu cat fiecare coleg se asteapta sa beneficieze de propria intimitate in ceea ce priveste hrana.

Mese si fete de mese

Citeste continuarea aici: Cum poti amenaja si echipa o bucatarie de birou