In Mexic se poate gasi o tocana extrem de apreciata numita lengua, iar principalul ingredient pentru preparat este limba de vaca! Dar, pe langa acesta reteta mexicana populara, exista o multime de cai prin care poti gati si servi limba de vaca.

Insa, este, intr-adevar, o idee atat de buna sa primesti cu bratele deschise respectivul ingredient in viata ta? Continua sa citesti acest articol pentru a afla.

Cunoscuta si ca limba de vita, acest ingredient face parte din categoria organelor. Daca iti place sa citesti articole despre sanatate pe internet, exista posibilitatea sa fi gasit cateva informatii prin care se confirma avantajele consumului de organe animale, din moment ce acestea confera sistemului cantitati semnificative de fier, zinc si vitamine B.

Avand in vedere ca este un organ, nu putem nega faptul ca includerea limbii de vaca in alimentatie te va ajuta sa ai o stare optima de sanatate. Intr-adevar, nu trebuie sa exagerezi, pentru ca acest tip de carne prezinta si unele dezavantaje, respectiv un continut ridicat de colesterol.

Dar, exceptand nivelul mai ridicat de colesterol, limba de vita este destul de benefica pentru noi. De fapt, expertii in nutritie spun ca poate asigura corpului anumiti nutrienti absenti in carnea macra.

Desi este adevarat ca sunt necesare anumite eforturi pentru a convinge o persoana sa manance limba de vita si o perioada mai indelungata pentru a se obisnui cu gustul, nimeni nu poate contesta faptul ca este sanatoasa!

Deci, fara sa mai lungim discutia, haide sa descoperim unele dintre motivele pentru care ar trebui sa incluzi limba de vaca in dieta:

Intareste sistemul imunitar

Citeste continuarea articolului aici: Este bine sa mancam limba de vaca?