Nu numai femeile, ci si barbatii cumpara genti barbati care se potrivesc stilului de viata. O geanta barbati este adesea singura din arsenalul unui domn modern si, prin urmare, ar trebui sa fie perfecta in aspect si functionalitate.

Daca o persoana are un stil de viata variat, activ, atunci va avea nevoie de cel putin trei genti – pentru petrecerea timpului liber, pentru bussines si pentru fiecare zi.

Stil, incredere in sine si functionalitate – toate acestea modeleaza modul de viata al barbatilor moderni si se reflecta si in sectorul modei. Asadar, nu este surprinzator faptul ca gentile pentru barbati se bucura si acum de o perioada de glorie in moda.

Geanta business barbati

Geanta business barbati este conceputa pentru barbatul de afaceri, care lucreaza la birou. Aceasta geanta este perfecta pentru accesoriile de birou de zi cu zi, cum ar fi laptopuri, mape, documente si pixuri.

Geanta business barbati este moale sau dura si vizeaza in primul rand, prin protejarea continutului. De obicei, are un maner robust, deoarece este de preferat sa o porti in mana.

In calitate de membru al consiliului de administratie al unei banci, decizia este mai mult in favoarea gentii din piele neagra clasica si eleganta.

Ca manager al unei agentii de publicitate moderne sau expert in marketing intr-un start-up, lucrurile pot fi, de asemenea, putin mai experimentale.

Insa, doar pielea de inalta calitate in negru sau maro este potrivita pentru birou sau pentru teren. Diversele modele in maro vintage par mai calde, pline de caracter si mai putin indepartate.

Citeste continuarea aici: Genti barbati in trendul modei masculine

{{clean}}
{{clean2}}