Garsonierele au propriul lor farmec fara indoiala, chiar daca sunt de dimensiuni mici, acestea pot fi amenajate in asa fel incat sa indeplineasca necesitatile oricarei persoane.

Atunci cand incepi sa amenajezi o garsoniera trebuie sa tii cont de anumite aspecte, unul dintre cele mai importante fiind gestionarea spatiului disponibil care trebuie sa fie practic si functional.

Piesele de mobilier si elementele decorative trebuie alese cu atentie pentru a putea beneficia de confort, relaxare si comoditate in locuinta ta pe o perioada indelungata.

Pentru a oferi garsonierei tale un ambient armonios si placut, in randurile de mai jos vei gasi sfaturi si idei ale specialistilor, care iti vor fi utile si te vor ajuta in obtinerea rezultatelor mult dorite.

Imparte garsoniera in dormitor si living

Unul dintre cele mai dezavantajoase aspecte, cand vine vorba despre garsoniere, este lipsa intimitatii cauzata de existenta unei singure camere.

Aceasta trebuie sa fie, in acelasi timp, living, dormitor si birou; nu-i atat de usor sa amenajezi un spatiu cu destinatii diferite.

O singura incapere nu poate arata, simultan, ca un dormitor intim, confortabil, si ca un living cool, in care sa-ti primesti musafirii sau in care sa lucrezi.

De aceea, designerii apeleaza foarte des la un truc eficient: delimiteaza incaperea unica in doua spatii separate vizual.

Poti face si tu acest lucru cu ajutorul unei draperii, separand zona patului de cea de „living”, pe care o vei decora ca atare.

Incorporeaza in ambianta o masuta de cafea, cateva taburete sau chiar o canapea de mici dimensiuni.

Citeste continuarea aici: Idei de amenajare a unei garsoniere

{{clean}}
{{clean2}}