Toate produsele pentru frumusete ce contin lapte de cocos precum sampoane, balsamuri, seruri de hidratare, geluri de dus, sapunuri si lotiuni hidratante pentru corp si maini sunt extrem de eficiente. Cu toate acestea, va pot lasa cu o mare gaura in buget!

Din fericire, ingredientul cheie al tuturor acestor produse cunoscute si scumpe – laptele de cocos – poate fi cumparat de la magazine obisnuite si nu este la fel de scump. Il puteti gasi foarte usor daca deschideti o nuca de cocos. Asa ca, ce puteti face cu laptele de cocos odata ce ati reusit sa il gasiti? Foate multe lucruri!

Cititi mai jos pentru a afla cateva solutii incredibile si modul in care puteti folosi laptele de cocos pentru a arata incredibil!

Elimina semnele de imbatranire
Liniile fine si ridurile – toate acestea va pot rapi foarte usor alura tineretii. Le puteti combate prin simpla aplicare a laptelui de cocos pe intregul ten. Acest lapte contine vitaminele C si E, ambele fiind antioxidanti foarte buni. Repara pielea deteriorata si amelioreaza semnele de imbatranire.

Hidrateaza fara a avea o textura lipicioasa
Nu va place senzatia lipicioasa a cremelor hidratante obisnuite? Folositi laptele de cocos! Cel mai bun lucru in legatura cu acest dar hidratant al naturii este ca se va absorbi foarte usor si va va hidrata chiar si cele mai adanci straturi ale pielii.

Puteti lasa laptele de cocos pe piele sau il puteti spala dupa cateva minute.

Vindeca pielea arsa de soare

Citeste continuarea articolului aici: Incredibilele utilizari cosmetice ale laptelui de cocos