Am invatat si am testat practic o multime de tehnici diferite de vizualizare creativa si de manifestare; si as dori sa le impart cu voi.

„Incercati sa vizualizati lucrul pe care vi-l doriti, priviti-l, simtiti-l, credeti in el. Creati-va o schita mentala si incepeti sa contruiti.” – Robert Collier

Mai mult ca sigur ca v-ati dorit un lucru macar o data in viata. Unele dorinte vi s-au implinit, in timp ce altele au prezentat unele dificultati. Chiar daca la momentul actual manifestarea dorintelor vi se pare o grea incercare, trebuie sa intelgeti ca Universul nostru este imbelsugat.

Pentru ca visurile sa vi se implineasca si pentru a profita de abundenta Universului, trebuie sa invatati algoritmul si fizica din spatele acestui proces de manisfestare. Exista o multime de tehnici diferite de manifestare, afirmare si de legi ale atractiei precum si farmece de indeplinire a dorintelor. Pentru unii functioneaza perfect si duc la crearea unor miracole, dar altora nu le iese.

Asa ca, exista vreo metoda sau vreo tehnica care sa poata oferi putere reala procesului de manifestare a dorintelor voastre si care sa asigure ca acestea se vor indeplini?

In decursul anilor de studiu asupra constientizarii superioare cu ajutorul stiintei Infosomatice spirituale, precum si cu ajutorul propriilor cercetari si a altor practici in ceea ce priveste constiinta (ex. sistemul energetic – informational antic Ucrainean de SPAS), am invatat si am testat in practica foarte multe tehnici diferite de vizualizare creativa si meditatie de manifestare; as dori sa impart cu voi una dintre aceste tehnici care va va fi de folos in decursul calatoriei voastre de manifestare a dorintelor.

Urmatoarea tehnica de manifestare se numeste Paharul cu apa. Se bazeaza pe faptul ca apa este un conductor puternic energetic – informational si care are chiar si proprietati de vindecare. Tehnici similare de manifestare a dorintelor pot fi Metoda Silva, Transnavigarea, diferite modalitati de vindecare energetica precum si alte ritualuri vechi.

Aceasta tehnica reuseste sa va puna in valoare abilitatile interne de manifestare, va ajuta sa rezolvati diferite probleme si va confera un imbold energetic pentru a infaptui contextul ce va va permite sa va indepliniti dorintele.

In temeni mai simpli, aceasta tehnica va suplineste afirmatiile cu enorm de multa putere si va ajuta sa va programati corpul cu scopul de manifestare a dorintelor.

Multe alte tehnici avansate si puternice, inclusiv algoritmul de manifestare bazat pe sistemul de implinire a dorintelor din Myanmar, numit Templul de Indeplinire a Dorintelor, pot fi gasite in webinarul „Cum sa transformati o dorinta in realitate cu ajutorul Tehnicilor Avansate de Manifestare” (sau prin sesiunile personale online „Cum sa va doriti 1-la-1″).

Pentru a pune in aplicare aceasta tehnica, aveti nevoie de o foaie sau de un bilet si de un pahar cu apa (de preferat sa fie apa de calitate). Va rog sa va notati dorintele pe care vi le doriti sa se manifeste sub forma de afirmatie.

Spre exemplu, daca vreti sa atrageti o persoana in viata voastra, ar trebui sa scrieti ceva sub forma: „Ma aflu in locul corect, la momentul oportun pentru a intalni partenerul perfect. Sunt pregatit sa ofer si sa primesc iubire. Sunt pregatit sa imi impart viata cu o persoana care ma va ajuta sa imi ating potentialul iar eu voi fi stalpul lor de sustinere pentru ca ei sa reuseasca aceleasi lucruri. Viata mea este plina de iubire si pasiune.”

Nu trebuie sa folositi exact aceste cuvinte in afirmatia voastra. Puteti alege domeniul in care vreti sa vi se implineasca dorinta si folositi acea afirmatie care va descrie cel mai bine sau concepeti una noua (daca scrieti una noua va functiona mult mai bine).

Se poate ca acest proces sa vi se para putin prostesc; cu toate acestea, corpul aflat la un nivel superior de cunostinta are nevoie sa va auda nevoile. Astfel, va reusi sa isi sincronizeze energiile atat cu activitatea cerebrala cat si cu cea a inimii pentru a vedea directia cea mai buna pentru a va indeplini dorintele.

Tineti minte ca orice fel de tehnica sau meditatie de manifestare sau vizualizare creativa reprezinta doar un model sau o forma de gandire ce va aloca sansa sa interactionati mai eficient cu niveluri superioare de constiinta. In niciun caz nu reprezinta o cale sigura pentru materializarea dorintelor voastre (in special daca acestea sunt alimentate de egocentrism).

Citeste continuarea articolului aici: Indeplinti-va orice dorinta prin tehnica avansata de manifestare