Jaluzele orizontale fie din lemn, fie din aluminiu sau PVC sunt cel mai frecvent utilizate si cele mai preferate produse pentru umbrirea interioara a casei.

Aceste produse ofera stil si control al luminii si vizibilitatii. Tipurile de jaluzele orizontale sunt usor de utilizat si de intretinut, sunt disponibile intr-o varietate de culori si modele, ceea ce le face potrivite pentru a proteja de soare atat acasa, cat si la birou.

Cu jaluzele orizontale poti realiza o atmosfera placuta si te poti proteja de privirile nedorite. Sunt practice si completeaza interiorul oricarui interior.

Jaluzele orizontale aluminiu

Jaluzelele din aluminiu sunt montate pe geamuri fara a compromite proprietatile izolante. Sunt fabricate din lamele de aluminiu cu diferite latimi, cu un strat de lac colorat care nu inalbeste si o varietate de controale de inalta calitate.

Manopera lor precisa si materialele de inalta calitate, garanteaza utilizarea acestui tip de jaluzele orizontale aluminiu, ani de zile. Jaluzelele orizontale din aluminiu sunt extrem de solicitate si utilizate pe scara larga, datorita practicitatii lor mari.

Aceste produse sunt o solutie pentru fiecare casa, deoarece sunt practice si usor de intretinut.

Jaluzele orizontale lemn

Jaluzelele orizontale din lemn sunt o versiune de lux a jaluzelelor clasice. Ele aduc frumusetea naturala si caldura lemnului in casa ta, la birou, la restaurant.

Ele sunt intotdeauna o completare excelenta pentru casa si interior. Produsele creeaza o atmosfera incredibila cu aspectul lor natural si elegant. Calitatea materialelor, precum si nuantele naturale ale lemnului, contribuie intotdeauna la armonia si confortul casei, biroului sau restaurantului.

Realizate exact din lemn de palmier natural, dur, jaluzelele din lemn se caracterizeaza printr-o durabilitate ridicata, intretinere usoara si absorbtie minima a caldurii.

Citeste continuarea aici: Jaluzele orizontale pentru casa sau birou

{{clean}}
{{clean2}}