Uleiul de masline este un ingredient natural, popular si este folosit in multe remedii pentru infrumusetare. Acest ulei ofera numeroase beneficii pentru sanatate si functioneaza minunat daca este aplicat pe piele sau pe par.

Uleiul de masline este un agent hidratant foarte bun, poate face parul mai moale si mai usor de controlat. In urma utilizarii regulate, acesta va poate ajuta sa scapati de problemele legate de par si de scalp.

Fiind un ingredient perfect pentru ingrijire, va va face parul mai puternic si ii va conferi stralucire. Iata 3 masti cu ulei de masline care, in urma aplicarii, va vor face parul mai lucios si vor preveni deteriorarea. Aceste masti naturale pot fi folosite asupra oricarui tip de par.

Masti pentru par din ulei de masline:

1. Masca de par cu ulei de masline si avocado impotriva caderii parului
Aceasta masca pentru par contine 3 ingrediente: ulei de masline, avocado si miere. Avocado este bogat in vitamina B, vitamina E si proteine, care vor revitaliza parul uscat si lipsit de stralucire. Mai mult, ii confera volum parului lipsit de viata.

Mierea este un alt balsam natural pentru par, ajutand la prevenirea pierderii umiditatii scalpului. Aceste 3 ingrediente sunt perfecte impotriva deteriorarii parului.

Ingrediente:
1 avocado copt
2-3 lingurite ulei de masline
1 lingurita de miere
Iaurt (optional)

Instructiuni:
1. Combinati 1 avocado copt (tocat in cubulete), ulei de masline, miere si iaurt.
2. Amestecati-le.
3. Incepeti sa aplicati aceasta masca cu ulei de masline pe parul ud, incepand de la radacina firelor de par catre varfuri.

Citeste continuarea articolului aici: Masti de par cu ulei de masline ce va scapa de probleme ale parului si scalpului