Mic ghid pentru alegerea canapelei ideale

In orice locuinta canapeaua poate avea foarte multe intrebuintari, printre care se numara siesta de dupa amiaza, privitul la televizor, cititul si multe alte activitati preferate de fiecare dintre noi.

Canapeaua reprezinta o investitie importanta avand in vedere ca are o semnificatie aparte in estetica decorului din living, trebuie sa fie functionala, practica si sa ne asigure comoditate si relaxare.

Piata producatorilor de canapele este foarte vasta, ceea ce poate face dificila alegerea ta, insa atat timp cat vei tine cont de spatiul disponibil, de o buna calitate a materialelor din care este confectionata si combinarea perfecta cu stilulul decorativ din incapere, nu vei intampina piedici in achizitionarea canapelei perfecte.

Avand in vedere ca este o piesa importanta de mobilier tine cont de urmatoarele sfaturi prezentate pentru a te asigura ca faci alegerea potrivita.

Care este marimea potrivita pentru o canapea

Inainte de a cumpara o canapea noua, trebuie sa cunosti dimensiunile exacte ale camerei in care o vei pozitiona. Daca ai un living spatios, poti opta fara probleme pentru o canapea mai mare, cu brate voluminoase, sau pentru un coltar, insa daca ai o camera mai mica, iti recomandam sa alegi o canapea simpla, cu doua sau trei locuri.

Citeste continuarea aici: Mic ghid pentru alegerea canapelei ideale