Daca sunteti deja practicant al unor obiceiuri sanatoase precum dieta si exercitiile fizice dar totusi cautati sa pierdeti din grasime si sa slabiti cateva kg., atunci acest articol este pentru dumneavoastra!

Consultantul pentru Simpozionul International the Fitness si Sanatatea dar si antrenor pentru emisiunea de pe NBC The biger Loser, Kim Lyons, vorbeste cu fondatorul, directorul si gazda evenimentului, Craig Pepein-Donat, adept al exercitiilor fizice despre schimbarea starii mentale in privinta dietelor si a exercitiilor fizice.

Pepin Donat: Societatea noastra este mai bolnava si mai grasa ca oricand in istoria civilizatiei noastre moderne. Expunerea toxica la chimicalele din jurul nostru, lipsa unei nutritii adecvate, o societate care incurajeaza stilul lenes de viata si stresul aparut in urma locurilor de munca, toate acestea contribuie la afectarea sanatatii noastre.

Adaugand diete grase, suplimente de pierdere in greutate si dispozitive pentru exercitii fizice care pur si simplu nu functioneaza, ne rezulta o criza.

Problema este exacerbata de o cantitate magulitoare de informatii gresite in legatura cu sanatatea si fitnessul. Exista milioane de diete, guru, carti si site’uri care afirma ca au gasit solutia, dar noi ca societate, continuam sa ne imbolnavim si sa ne ingrasam.

Simpozionul international de fitness si sanatate Craig Pepin-Donat, adeptul exercitiilor fizice, autor si expert international in fitness impreuna cu un grup de experti, s-au intalnit de curand pentru a incerca sa schimbe intr-un mod pozitiv felul in care lumea vede sanatatea, exercitiile fizice si nutritia.

Simpozionul International de Fitness si Sanatate (IHFS) aduce impreuna, intr-o formula numita Ghidul pentru Sanatate, Fericire si Longevitate, ceea ce i-ar trebui unei persoane obisnuite ani buni sa gaseasca de unul singur.

Kim Lyons, antrenor pentru emisiunea de pe NBC The Bigger Loser, este una dintre expertii ce au participat la IHFS. Aici, ea studiaza impreuna cu gazda simpozionului, Craig Pepin-Donat, atitudinea negativa in privinta nutritiei si a exercitiilor, dar si metode de eliminare a acestor perceptii distructive pentru a ajuta oamenii sa adopte un stil de viata mai sanatos.

Atitudini distructive in privinta dietelor si exercitiilor fizice

Pepin-Donat: Spune-ti parerea si atitudinea despre dieta si exercitii. Kim Lyons: Atitudinea generala a oamenilor in legatura cu exercitiile si nutritia corespunzatoare este extrem de negativa.

Am participat la numeroase prezentari si primul lucru pe care il spun atunci cand intru in sala este Spuneti-mi primul lucru care va vine in minte atunci cand auzi cuvantul dieta. Toata lumea raspunde simpla, plictisitoare sau foamete dar niciodata nu auzi distractiva sau stare de bine.

Citeste continuarea articolului aici: O stare mentala pozitiva poate face ca exercitiile fizice si mentinerea unei diete sa para mult mai usoare