Un pix este un instrument pe care oamenii il folosesc practic in fiecare zi atunci cand lucreaza la birou. Unii oameni nu sunt atenti cu ceea ce scriu, altii folosesc tot timpul unul singur. Cati oameni, atatea obiceiuri, mai ales daca iei in calcul faptul ca unii aleg pixuri personalizate.

Pixuri pentru birou – unele dintre accesoriile de baza necesare atunci cand lucrezi cu documentatia pe hartie. Modelele simple sunt utile in special pentru activitatile de zi cu zi, in timp ce acele pixuri cu gel sunt apreciate pentru confortul scrisului si un raport bun calitate-pret.

Cu toate acestea, merita sa iti amintesti ca scrisul cu echipamente bune iti face munca mai usoara si mai rapida. Pe ce sa te concentrezi atunci cand iti alegi pixul preferat si ce ar trebui sa eviti cu siguranta?

Exista multe criterii pe baza carora poti crea o viziune a pixului perfect. Acestea sunt conditii care se refera atat la caracteristici vizuale, cat si la elemente practice.

Cum te vad, asa te percep ei

Daca lucrezi intr-un birou, stii ca prezenta corecta joaca un rol important. Mai ales atunci cand esti in contact cu clientii, instrumentul tau de lucru ar trebui sa arate luxos si ordonat.

In acest fel, trezesti respectul fata de alte persoane si le spui despre pozitia ta sociala. Aparitia unui anumit articol poate indica, de asemenea, atitudinea ta fata de acesta.

Daca este un pix pe care il folosesti tot timpul, acesta ar trebui sa iti exprime sau sa iti semnaleze preferintele, culorile preferate sau stilul pe care il preferi.

Citeste continuarea articolului aici: Pixul: un instrument de scris banal? Clar nu! De ce trebuie sa acorzi atentie alegerii modelului potrivit?

{{clean}}
{{clean2}}