Porii se pot incarca foarte usor, iar pentru acest lucru putem da vina pe celule de piele moarte, pe excesul de sebum si pe praf. Porii incarcati se pot inflama si s-ar putea transforma in mici umflaturi.

Cu toate ca, in mod cert, acestea nu iti vor pune viata in pericol si, de obicei, nu vor cauza dureri, pot fi foarte enervante.

Fruntea este o zona a corpului unde porii se pot infunda mult mai repede. Iar acest lucru nu ar trebui sa ne surprinda, pentru ca fruntea face parte din zona T – acea sectiune a fetei care are tendinta de a deveni foarte uleioasa si lucioasa.

Din fericire, unele remedii de acasa pot functiona foarte bine in vederea eliminarii acestor mici semne de pe frunte. Iata unele dintre cele mai bune:

Aplica tratamentul cu aburi

Deschiderea porilor va permite eliminarea impuritatilor, facand ca umflaturile sa dispara de la sine. O solutie pentru a realiza acest lucru este metoda cu aburi.

Din fericire, nu trebuie sa achizitionezi un sistem costisitor pentru a obtine aburi. Trebuie doar sa umpli un container cu apa fierbinte, sa te apleci deasupra lui si sa iti acoperi capul cu un prosop. Ramai acolo pentru aprox. 15 minute si lasa aburii sa isi faca treaba. Ar fi o idee buna sa aplici aceasta tehnica de doua ori pe saptamana.

Exfoliaza-ti pielea cu zahar

Citeste continuarea articolului aici: Remedii casnice pentru umflaturile nedureroase de pe frunte