Munca de acasa va fi, fara indoiala, calea viitorului. Totusi, faptul de a lucra de acasa ne obliga sa luam in calcul o serie de strategii cu ajutorul carora putem fi mai productivi si sa ne simtim mai multumiti de acest stil de viata.

Nu este doar o oportunitate de a facilita reconcilierea familiilor si de a spori flexibilitatea muncii, ci si o modalitate interesanta de a face sa progreseze afacerile, de a inova la nivelul companiei si de a maximiza talentele.

Recomandarile pentru munca la distanta oferite de experti pornesc de la un singur fapt. Nu toata lumea este potrivita pentru acest tip de activitate.

Asadar, oricat de atragator ni s-ar parea, sa lucram de la distanta si de acasa nu este atat de usor.

Cu toate acestea, este necesar sa se respecte anumite reguli pentru ca programul tau de lucru sa fie eficient. Pe cele mai importante dintre acestea ti le vom prezenta in randurile ce urmeaza.

O conexiune buna la Internet

Presupunand ca lucrezi online, viteza Internetului de care te poti bucura este esentiala.

Asigura-te ca distribuitorul tau de cablu si net iti ofera cele mai bune servicii, iar daca nu e asa, muta-te la un provider de aceste servicii care iti poate garanta o viteza mare de Internet.

Nimeni nu isi doreste ca in mijlocul scrierii unui articol, in plin proces de creatie a unei grafici sau chiar cand te pregateai sa downloadezi un clip video realizat pe o platforma online Internetul sa pice sau sa mearga extrem de prost.

De asemenea, folosirea unui router wireless de mare viteza te poate ajuta sa duci toate aceste procese la bun sfarsit.

Acest lucru te va ajuta si dupa ce inchei programul la munca, atunci cand vei vrea sa te uiti la serialele tale preferate pe una din platformele online.

Un spatiu doar al tau

E foarte greu sa te poti concentra atunci cand usa de la bucatarie se deschide constant sau cand joaca celor mici se transforma pentru tine in cel mai mare stres pe fondul zgomotului.

Alege-ti un colt de casa in care sa-ti amenajezi propriul birou, de la care sa poti lucra fara distrageri.

Iti recomandam sa optezi pentru un spatiu foarte bine luminat, fie natural, fie artificial, si suficient de aproape de o fereastra prin care sa-ti poti lua doza de aer proaspat atunci cand ai nevoie.

Nu uita sa rasfoiesti oferta online de scaune pentru birou pentru a-ti alege cea mai buna optiune pentru tine si spatele tau, greu incercat altfel de o pozitie incomoda.

Haine care nu sunt pijamale

Citeste continuarea aici: Strategii pentru a fi mai eficient atunci lucrezi de acasa

{{clean}}
{{clean2}}