O portie de ulei de migdale pentru sanatate, va rog! Sunteti in cautare de cosmetice multifunctionale pentru pielea uscata, parul deteriorat sau unghiile casante?

Faceti cunostinta cu inegalabilul ulei de migdale! Desi este disponibil la un pret accesibil, rezultatele sunt demne de comparat cu o crema foarte scumpa!

Uleiul de migdale este extras din miezul uscat al migdalelor dulci, fiind obtinut prin presarea la rece a acestuia. Uleiul de migdale se numara printre cele mai vechi secrete ale frumusetii, folosirea acestuia datand de mii de ani.

Astazi reprezinta unul dintre cele mai populare uleiuri vegetale, fiind un emolient natural recomandat pentru orice tip de piele, in special pentru cea sensibila.

Migdalele contin importante surse de vitamine, in special vitamina E, vitamina K, vitamina A, vitamina D (toate considerate vitaminele frumusetii), antioxidanti, minerale (magneziu, potasiu, zinc, fier), fibre si acizi grasi (acizi oleici si linoleici).

Prin folosirea zilnica a uleiului de migdale veti avea parte de pielea mult visata. Tenul dumneavoastra va deveni mai catifelat, mai neted si mai sanatos.

Citeste continuarea articolului aici: Sursa naturala de frumusete, uleiul de migdale