Una din cele mai frumoase perioade din viata oricarui tanar si pe care si-o va aminti cu drag o reprezinta anii petrecuti in studentie.

Cei care au terminat facultatea recomanda bobocilor sa aleaga sa locuiasca in camin, deoarece acest lucru le poate aduce multe avantaje, si aici ne referim la sfaturi care presupun procurarea materialului necesar fiecarei materii in parte, informatii legate de modul de a invata cu usurinta si posibilitatea de a cunoaste si a-ti face prieteni noi mult mai usor, cu care vei putea, atunci cand timpul liber iti va permite, sa te relaxezi si sa te distrezi.

In functie de norocul pe care il ai, poti primi in camin o camera de dimensiuni mari sau una cu dimensiuni mai putin generoase. Indiferent de spatiul de care vei dispune, il vei putea organiza in asa fel incat sa imbini utilul cu placutul. De cele mai multe ori camera trebuie sa o imparti si cu alt coleg, iar pentru o mai buna organizarea a lucrurilor pe care le ai, este important sa fii creativ in amenajarea spatiului.

Iti prezentam o serie de idei pe care orice student trebuie sa le cunoasca pentru a putea transforma camera de camin in una practica, de unde sa nu lipseasca ambientul confortabil si placut.

Foloseste inteligent spatiul de sub pat

Daca acasa nu te-ai fi gandit niciodata sa iti creezi o zona de depozitare sub pat, iata ca la camin acest spatiu este ideal pentru a sustine cateva sertare portabile. Prin urmare, incearca sa il inalti cat poti de mult si amplaseaza apoi in partea de dedesubt cutii ori sertare in care sa tii cartile, caietele, mapele ori alte produse carora nu ai reusit sa le gasesti inca un loc.

Acorda atentie corpurilor de iluminat

O problema des intalnita de studenti in camerele de camin este legata de sursa de lumina. Pe langa faptul ca ai nevoie de un iluminat optim atunci cand citesti sau lucrezi la diferite proiecte, o lustra care seamana cu cea de acasa poate reproduce atmosfera de familie. Asadar, cauta plafoniere si inlocuieste becul cu un produs deosebit care iti va infrumuseta camera.

Citeste continuarea aici: Trucuri decorative pentru camera unui student

{{clean}}
{{clean2}}