Daca simti ca vietii tale romantice ii lipseste „scanteia”, poate ca ai nevoie de un mediu propice romantismului in casa ta.

Si stiu ca, in vietile noastre impovarate, uneori nu avem timp sa aprindem lumanari si sa aranjam petale de trandafir pe pat sau pe podea pentru a obtine ambientul dorit. Dar ceea ce poti face este sa decorezi dormitorul astfel incat sa fie intotdeauna invaluit intr-o atmosfera romantica.

Dormitorul, in special cel al unui cuplu, ar trebui sa aiba un anumit aer romantic care sa favorizeze intimitatea. Realizarea acestei atmosfere in camera ta nu este complicata, mai ales daca te bazezi pe noi si sfaturile noastre de decorare. In cele din urma, vei ajunge cu un spatiu mult mai placut pentru ca tu si jumatatea ta sa petreceti clipe de neuitat.

Dormitorul este un spatiu in care trebuie sa ne simtim confortabil, in largul nostru si relaxat. Unde ne depozitam bunurile, stam si ne odihnim noaptea. Un spatiu personal si caracteristic al fiecaruia in ceea ce priveste distributia elementelor si decorarea. Din acest motiv, iti vom mentiona cateva sfaturi pentru a crea un ambient romantic in dormitorul tau.

Foloseste becuri cu lumina calda

O lumina galbena, calda, care poate fi reglata in intensitate astfel incat sa fie difuza, este esentiala pentru a obtine o atmosfera romantica in dormitor. Asaza pe noptiere veioze cu abajur si becuri LED cu lumina calda. Un intrerupator cu dimmer te poate ajuta sa reglezi lumina, iar lumanarile pot crea o atmosfera romantica.

Lumina calda difuza a lumanarilor iti va schimba imediat starea de spirit, dar daca iti plac culorile, poti alege o lampa cu mai multe becuri colorate care se aprind pe rand.

Foloseste un parfum de camera cu notele preferate

Un parfum ambiental cu note de iasomie sau vanilie, pentru cei care iubesc tonurile dulci, este perfect pentru a crea atmosfera romantica. Se spune ca nimic nu miroase mai placut decat pielea persoanei iubite, astfel ca intreg cadrul intim va fi completat armonios cu aerul parfumat care va cuprinde incaperea.

Fa-ti un playlist cu muzica ambientala

Citeste continuarea aici: Trucuri pentru un ambient romantic in dormitorpionic.ro/promotii/

{{clean}}
{{clean2}}