Black Friday 2021, ziua cu cele mai mari reduceri din an, va fi si anul acesta una de senzatie, cu recorduri doborate an de an, atat de magazine cat si de cumparatori, dar si datorita numarului tot mai mare al magazinelor online care ofera cele mai tari promotii.

Vinerea Neagra sau asa cum deja toata lumea stie drept Black Friday este un termen colocvial pentru vinerea urmatoare Zilei Recunostintei din Statele Unite.

Multe magazine ofera vanzari foarte promovate in Vinerea Neagra si se deschid foarte devreme sau cu ceva timp inainte de Ziua Recunostintei. Black Friday a fost in mod obisnuit cea mai aglomerata zi de cumparaturi a anului din Statele Unite din cel putin 2005.

Stam cu ochii pe Shopimeo pentru piese de mobilier, canapele, paturi, scaune, corpuri de iluminat si orice decoratiune pentru casa ta. Cele mai mari reduceri pentru imbracaminte si incaltamine pe Fashiondays si Answear fie ca este vorba de rochii, pantaloni, geci de iarna sau ultimele modele de pantofi, carti si cosmetice de la Elefant etc.

Cand incepe Black Friday 2021?

In mod normal in Statele unite va fi pe 26 noiembrie, dar ca in trecut ne asteptam ca Emag sa tina Black Friday cu o saptamana inainte, adica pe 19 noiembrie 2021.

Majoritatea magazinelor online vor incepe mai devreme reducerile de black friday intre 10-12 noiembrie asa ca urmareste cele mai bune pe site-ul nostru: Pionic.ro unde vom actualiza ofertele magazinelor online.

{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Black Friday 2021

  1. Consider ca este crucial ca tot mai multe persoane sa fie informate cu privire la beneficiile tehnologiei blockchain si la modul in care aceasta poate schimba lumea in mai bine. Articole precum acesta sunt extrem de valoroase pentru educarea publicului si promovarea utilizarii responsabile a noilor tehnologii.

  2. Ma bucur sa vad ca se acorda atentie acestui subiect important. Blockchain-ul are un potential imens in ceea ce priveste simplificarea proceselor, reducerea costurilor si eliminarea intermediarilor in diverse domenii. Este impresionant sa vedem exemple concrete de aplicatii ale acestei tehnologii in diferite sectoare.

  3. Articolul este foarte interesant, deoarece prezinta informatii utile despre tehnologia blockchain si modul in care aceasta poate revolutiona diverse industrii. Este impresionant sa aflam cum functioneaza aceasta tehnologie si cum poate fi folosita pentru a imbunatati securitatea datelor si transparenta tranzactiilor.

Comments are closed.