Ginkgo biloba este cel mai batran arbore de pe planeta, supravietuind din timpuri preistorice. Este supranumit arborele vietii sau copacul lui Dumnezeu, iar japonezii il venereaza ca pe un zeu.


Ginkgo biloba a aparut cu milioane de ani in urma si are o capacitate extraordinara de a supravietui, infruntand trecerea timpului, dar si poluarea si insectele daunatoare. In prezent, exista in lume arbori ginkgo biloba care au atins impresionanta varsta de 3500 de ani.

Frunzele acestui copac sunt folosite ca remediu de peste 4000 de ani, fiind un tratament descoperit si consolidat de catre medicina traditionala chineza. In acest moment, efectele miraculoase ale ginkgo biloba sunt cunoscute in intreaga lume, fiind un remediu folosit la nivel planetar.

Are efect vasodilatator, antioxidant, antidepresiv si antiinflamator. Stimuleaza circulatia sangelui si memoria, sporeste capacitatea de efort si rezistenta la oboseala, fiind o veritabila fantana a tineretii. In plus, ginkgo biloba sustine sistemul osos si previne osteoporoza.

Ceaiul ginkgo biloba creste capacitatea de munca, ajuta la optimizarea functiei cerebrale si imbunateste circulatia periferica, inlaturand senzatia de maini si picioare reci. Consumul zilnic de ceai ginkgo biloba te va ajuta sa iti mentii tineretea, memoria si buna functionare a organismului.

De asemenea, ginkgo biloba previne infarctul si diabetul, combatand efectele inaintarii in varsta. Este de un real ajutor si in conservarea vederii. Datorita antioxidantilor pe care ii contine, contribuie la buna functionare a plamanilor si reduce riscul aparitiei cancerului de plamani.

In plus, ceaiul de ginkgo biloba restabileste buna functionare a sangelui in organism si previne atacurile cerebrale. La nivel psihic, este tonic si relaxant, combatand depresia, nervozitatea, prevenind tulburarile de memorie si sporind capacitatea de atentie si de concentrare.

Iti oferim ceai ginkgo biloba la un pret foarte convenabil, de la firme renumite in comercializarea de produse bio. Acest ceai are proprietati miraculoase, este o adevarata fantana a tineretii fara batranete si are multiple recomandari terapeutice, ajutand la tratarea si prevenirea a numeroase maladii periculoase.